Mandy Land

Als registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie houd ik me al ruim 20 jaar bezig met mensen en hun werk. Na eerst ervaring opgedaan te hebben op het gebied van werving en selectie, heb ik me bij GITP verdiept in assessment en coaching. Vervolgens heb ik me na ruim 11 jaar zelfstandig ondernemerschap in 2019 als partner aangesloten bij Reflect Bedrijfspsychologen, een enthousiast team van ondernemende bedrijfspsychologen.
Ik heb een nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft. Mijn eigen drive zit in het coachen en ontwikkelen van zowel individuen, teams als organisaties bij diverse werkgerelateerde vraagstukken. Mensen prikkelen om hun eigen (loopbaan) mogelijkheden te (her)ontdekken en te benutten, het bewerkstelligen van inzicht in zichzelf, het managen van veranderingen, het kritisch meedenken met organisaties en het samen zoeken naar ontwikkelmogelijkheden binnen de context van het werk, doe ik met ontzettend veel plezier.
Mijn aanpak wordt getypeerd door: “Doen wat je belooft. Oprechte interesse. Gepassioneerd om ontwikkeling en groei mogelijk te maken. Soms dat duwtje in de rug, altijd spiegelend en stimulerend tot nadenken. Veilig en respectvol. Niet zweverig of vaag, wel diepgaand en concreet om vervolgens te focussen op oplossingen die voor de ander werken!”